1. Головна
  2. Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Терміни, що вживаються на сайті,  а також порядок збору, реєстрації, накопичення, зберігання, адаптування, зміни, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізації, передачі), знеособлення, знищення персональних даних Покупця (споживача), здійснюється відповідно до Закону України від 01.06.2010 №2297-VI «Про захист персональних даних» зі змінами (далі – Закон України «Про захист персональних даних»). Порядок захисту персональних даних у сфері електронної комерції встановлюється Законом України «Про електронну комерцію» від 03.09.2015 №675-VIII.

Ми гарантуємо Вам, що будь-які відомості, які стали відомі з електронних документів (повідомлень) і під час укладання договорів купівлі-продажу дистанційним способом – захищені, згідно з вищезазначеними Законами.

При оформленні замовлення на сайті, а також при укладанні договорів купівлі-продажу дистанційним способом, Ви надаєте наступну інформацію:

•   Прізвище, ім'я, по батькові;

•   адресу електронної пошти;

•   номер телефону.

Продавець не несе відповідальності за інформацію, надану Покупцем на Сайті, а також за незаконне заволодіння інформацією третіми особами, в тому числі за дії, здійснені від Вашого імені.

Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог законодавства, діючих у сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку, відносин у сфері реклами та електронної комерції. Термін зберігання і обробки персональних даних складає 5 років (при необхідності строк зберігання може змінюватись і визначається Продавцем в односторонньому порядку).

Єдиним джерелом отримання інформації про персональні дані є інформація яку Ви заповнюєте / надаєте  під час замовлення товарів та при укладанні договору купівлі-продажу дистанційним способом або треті особи, що виконують ті ж дії у Ваших інтересах або за Вашим дорученням.

Персональні дані Покупця (споживача) зберігаються в базі даних суб'єкта електронної комерції на сайті https://plasmatec-weld.com.ua (за допомогою інформаційно-телекомунікаційних систем). Персональні дані зберігаються анонімно і безпечно, і можуть передаватися третім особам виключно у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Володільцем та/або розпорядником персональних даних може виступати компанія – виробник (Продавець) зварювальної продукції і зварювальних матеріалів – ПрАТ «ПлазмаТек» або уповноважені фізичні особи-підприємці, які можуть укладати договора купівлі-продажу дистанційним способом з Покупцями. З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитись на сайті https://plasmatec-weld.com.ua.

Ми використовуємо отриману від Вас інформацію для того, щоб:

•   Обробляти Ваші замовлення.

•   Керувати сайтом, у тому числі в цілях просування товарів і послуг.

• Контролювати замовлення покупців, порядок дотримання умов договору купівлі-продажу, порядок виконання зобов’язань сторонами.

•   Повідомляти Вас про внесення змін на сайті, впровадження нових послуг і реалізації спеціальних пропозицій, акцій тощо, які можуть представляти інтерес для Вас.

Ми також можемо використовувати дані з метою забезпечення можливості повернення платежів та/або прийняття повернення Товару, у відповідності до Закону України «Про захист прав споживачів» та умовами Політики конфіденційності.

Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, які інформують Покупця про замовлення та етапи його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Покупцем.

Порядок захисту персональних даних у сфері електронної комерції встановлюється Законом України «Про електронну комерцію» від 03.09.2015 №675-VIII. Цим Законом передбачено, що реєстрація фізичної особи в інформаційній системі суб'єкта електронної комерції означає автоматичне надання згоди на використання та обробку його персональних даних та здійснення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних».

Відповідно, натискання фізичною особою кнопки «ок» та/або «надаю згоду», «згоден з умовами договору публічної оферти» і т.п. у діалоговому вікні означає згоду із умовами Договору публічної оферти, в тому числі ЗГОДОЮ НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ при оформленні замовлення, а також при укладанні договору купівлі-продажу дистанційним способом.

Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

Продавець отримує інформацію про IP-адресу Відвідувача Сайту https://plasmatec-weld.com.ua. Дана інформація не використовується для встановлення особистості Відвідувача.

Суб'єкт електронної комерції має право здійснювати записи телефонних розмов з Покупцями (споживачами/відвідувачами сайту). При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, та/або передачу їх третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання замовлень, у відповідності з Законом України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформацію».

Розсилки та інформаційні повідомлення

Розсилки та інформаційні повідомлення будуть відправлені на адресу електронної пошти клієнтів, які купували товар в інтернет-магазині: https://plasmatec-weld.com.ua і / або брали участь в акціях і / або інших маркетингових кампаніях (конкурси, розіграші призів / подарунків і т.д), які проводилися ПрАТ «ПлазмаТек» або третіми особами на замовлення ПрАТ «ПлазмаТек». Підставою для отримання розсилки та / або інформаційного повідомлення є адреса електронної пошти, яку клієнт за власною ініціативою повідомив у відповідній анкеті, заповненої для участі в акції та / або маркетинговій кампанії, або при оформленні замовлення в інтернет-магазині https://plasmatec-weld.com.ua або в разі самостійної підписки на отримання розсилки та інформаційних повідомлень на вищевказаному сайті. 

Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції з продажу товарів, розіграші, знижки, спеціальні пропозиції та інші заходи для клієнтів.

Покупець в будь-який момент може відписатися від отримання розсилки клікнувши на посилання «Відмінити» внизу листа. Також можна відписатися, зв'язавшись з нами по телефону або за адресою електронної пошти, які зазначені нижче.

Електронна пошта: info@plasmatec-weld.com.ua.

Тел. +38(044)364-45-82 з 9:00 до 18:00 (у робочі дні).

У випадку виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цієї Політики конфіденційності і/або спірних питань, і/або питань не врегульованих даною Політикою конфіденційності, остаточне рішення приймається ПрАТ «ПлазмаТек». Рішення ПрАТ «ПлазмаТек» є остаточним і оскарженню не підлягає. 

Комп'ютерна безпека

При відвідуванні сайту і інтернет-магазину ми збираємо, зберігаємо і обробляємо таку інформацію як IP-адресу, дату і час відвідин, тип і мову браузера, файли cookies - виключно для надання послуг сайту і інтернет-магазину, оптимізації їх роботи, а також для захисту цілісності інформаційного простору сайту.

Ця інформація є конфіденційною і не передається третім особам, крім обґрунтованих випадків, передбачених законодавством України.

Якщо у Вас виникли питання або Ви виявили зловживання цією інформацією, Ви можете зв'язатися з нами, зателефонувавши за номером +38(044)364-45-82 або написавши на електронну пошту 

info@plasmatec-weld.com.ua.

Порядок використання авторських і суміжних прав

Всі виключні майнові авторські права на сайт та доменні імена, а також будь-яка інформація розміщена на сайті https://plasmatec-weld.com.ua, в тому числі тексти, зображення, графіка, звукові файли, анімаційні файли, відео-файли та їх композиційне розміщення, охороняються та захищені Законом України «Про авторське право і суміжні права» та іншими законами і належить компанії ПрАТ «ПлазмаТек» (PrJSC «PlasmaTec») або використовуються нею на законних підставах. 

Зазначені вище об’єкти заборонено відтворювати, транслювати, копіювати, розповсюджувати, а також змінювати або публікувати на інших Інтернет-сайтах. 

Деяка інформація на сайті може містити зображення, авторські права на які належать третім особам. 

Будь-яке несанкціоноване використання або копіювання, розповсюдження інформації сайту, або її використання, що суперечить даним умовам (або їх загальній спрямованості), призводить до порушення прав інтелектуальної власності і має наслідком адміністративну або кримінальну відповідальність.

 

Блог
Замовити дзвінок