Меню

  1. Головна
  2. Блог
  3. Блискучі металеві скульптури Кевіна Стоуна

Блискучі металеві скульптури Кевіна Стоуна

металева скульптура

 Скульптор Кевін Стоун із Чиліваку, Британська Колумбія, створює велетенські фантастичні статуї із нержавіючої сталі. Кожна деталь, яких налічується не менше кількох сотень, відполірована до дзеркального стану, зроблена із надзвичайно блискучого та міцного матеріалу. Завдяки цьому витвору не страшна непогода, а в ясні дні сонячні промені магічно мерехтять, відштовхуючись від ніжних, але гострих, мов бритва, лусочок та пір’їнок. 

 

 

 

 

  

 

 

 металева скульптура

Стоун, що раніше професійно займався зварюванням, поєднав свої практичні навички із нестримною уявою і став незалежним майстром у дві тисячі п’ятому році. У дві тисячі шостому він відкрив світу «Силу та міць», дивовижного двадцятифутового орла із розмахом крил у тридцять один фут. Повертаючись до крилатої музи, другою фігурою Стоуна під назвою «Сила польоту», теж став орел, більший як за розмірами, так і за кількістю деталей. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

металева скульптура

металева скульптура

металева скульптура

Його останнім творінням у 2017 році став орел, менший за попередніх, та від того не менш вражаючий. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

металева скульптура

 металева скульптура

металева скульптура

Скульптор виріс у Британській Колумбії і ще з малих років у ньому запалювалась любов до цього королівського птаха. 

«Білоголовий орлан завжди був для мене символом могутності та панування у своєму середовищі, і в той же час, найгарнішою та найграціознішою істотою серед пташиного царства. 

Створення кожного елементу – це кропітка праця, а для неї потрібен час. Крім того, кожна деталь полірується майстром вручну. На створення шеститонного Королівського Китайського Водяного Дракона шириною в 12 і довжиною в 35 футів у Стоуна пішло більше 12,000 годин. 

Стоун відмічає: «Мої скульптури створені, щоб привертати увагу, породжувати емоції, красу, прикрашати навколишнє середовище і ставати його ключовою фігурою.

Блог
Замовити дзвінок