Меню

  1. Головна
  2. Блог
  3. Зварювальник-самоучка створює унікальні картини

Зварювальник-самоучка створює унікальні картини

Зварювальник-самоучка створює унікальні картини

Звичайними картинами в наш час нікого не здивуєш. Та 23-річний зварювальник із Чикаго малює картини, які важко назвати звичайними. Його роботи виконані повністю з металу. 

Давайте дізнаємось, як йому це вдається?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зварювальник-самоучка створює унікальні картини

Річард Лаут використовує техніку аргонодугового зварювання неплавким електродом у середовищі інертного газу (TIG зварювання). На перший погляд важко зрозуміти, що саме ви бачите? Як це зроблено? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Зварювальник-самоучка створює унікальні картиниЯскраві кольори, які ви можете бачити на металевих картинах, називають «кольорами мінливості». Це продукт взаємодії повітря та речовини, що утворюється на зварювальному шві за відповідної температури. Саме завдяки цьому ефекту малюнки отримують свою загадкову райдужність.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Зварювальник-самоучка створює унікальні картиниЗа словами автора, він черпає натхнення з ліричних пісень, фільмів, культових персонажів і, навіть, абстрактних ідей. Він воліє бути оригінальним і наділити роботу безліччю дрібних деталей. Кожен шов художника розташований на своєму місці. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зварювальник-самоучка створює унікальні картини

«Іноді на створення певного фрагменту може піти багато годин і по завершенню праці я відкидаюсь назад, і пристально вглядаюся в нього, уявляючи в контексті майбутнього малюнку. Це величезне задоволення, створювати образ крок за кроком, прослідковуючи його розвиток від початку до кінця». – ділиться автор.

Блог
Замовити дзвінок